NeverDie Music

Millónka egyedül folytatja random társszerkesztőkkel. Vicces lesz? Biztosan. Érdekes lesz? Kevésbé. Lesz értelme? K.rvára nem. -továbbra is fikázok, istenítek, darabolok, szívom mások vérét természetesen-

Friss topikok

Jelentkezzenek akik megfelelőnek tartják magukat és az Adminnak is tetszenek. Hajrá oldaal.

 

Szólj hozzá!

Na szóval leírom milyen embörökre lenne szükségem:
-unlimited- olyanra akinek bízok a zenei izlésében, és biztosan jó zenével árasztana el. Ezen belül:
Legalább 1-2 olyanra az előzőek közül aki napi rendszerességgel tudna szerkeszteni. Fontos az update.
1 szakira aki helyre tudná pofozni a blog kinézetét mivel így elég csúnya én meg nem értek az ilyenekhez.
Azon kívül bárki jelentkezhet szerkesztőségen kívül Tagnak.

Köfiköfiiköfii.
 

Szólj hozzá!

Mivel pítör összesblogon beszüntette a munkásságát, ezért a félkész Radiohead projectjét publikáltam. A Pablohoney és a Bends teljes az OK Comp. félkész. Tessék olvasni.

Szólj hozzá!

Pítör távozott a blogról, nekemmeg suliidőben nincsidőm szerkesztgetni szóval -Társszerkiket keresek- amúgymeg haldoklunk.

Szólj hozzá!

Újra mivel az előző eltünt. FUCK!!!!

Szólj hozzá!

Kommentszavazás: Feltöltsem-e az új Hyperlumps lemezt valami fájlmegosztóra, vagy nemérdekel senkit?

1 komment

Nemrég mutatta ezt egy barátom, hát tényleg nagyon ritkán vagyok olyan dühös mint amilyen akkor voltam. (Utoljára talán a Blender magazin '33 most overrated things in rock' listája húzott fel ennyire de ez szerintem még annál is jobban.) Hogy miről van itt szó? Várjatok, kell egy kis erőt gyűjtenem hogy leírjam... Tehát... A Jonas Brothers... Feldolgozta Maidentől az Aces Hight-t... FEL TUDJÁTOK EZT FOGNI??? A KIBASZOTT JONAS KÖCSÖGÖK TÖNKRETETTÉK EZT A REMEKMŰVET!!!! Már ilyesmire gondolni sem szabadna nekik, nem hogy még meg is csinálni... Nagy szerencséjük van hogy nem britek, mert akkor már nagy valószínűséggel a vastagbelükkel lennének felakasztva egy villanyoszlopra.

Nem merem beembedelni, itt a link, de előre szólok, hogy halláskárosodásért, infarktusért, depresszió kialakulásáért illetve a dühkitörések miatti számítógépben vagy bármi másban okozott károkért SEMMILYEN felelősséget nem vállalok! Aki esetleg a feldolgozás meghallgatása után ellenállhatatlan késztetést érez arra hogy azonnal meghallgassa az eredetit (márpedig fog) annak itt van.

Szólj hozzá!

Már két dal is "kiszivárgott" korábban az albumról, a Travesty és a Dog Like Vultures és mind a kettő nagyon ütős. Nem gondoltam volna hogy az új felállásból ennyit ki tudnak majd hozni. Ugye először Jimmy Ryan énekes lépett ki 2005-ben, helyére jött a fiatal Stephen Keech, aki szerintem jobb énekes volt mint Jimmy, mégis a 2007-es albumuk nem lett olyan jó mint a korábbi munkáik, de azért fenntartották a színvonalat. A gondok 2008-ban kezdődtek, a Dreamer album munkálatai közben, amikor Jason Barnes szólógitárost kirúgták, mert rosszkisfiú volt vagy mi, és nem is jött helyette másik gitáros (a Dreamer ezek után elég gagyi is lett szerintem). Utána Brennan Chaulk gitáros-vokalista és Devin Chaulk dobos-vokalista is otthagyták a bandát, így már csak Stephen és az egyetlen alapítótag, Mike Murphy basszusgitáros-vokalista maradt, meg a turnégitáros Dave Krysl. Ekkor már azt gondoltam, ha adnak is ki albumot, nem lesz már az igazi, ugyanis a HTD lényege pont az volt, hogy Jimmy/Stephen üvöltését gyönyörűen feloldotta a Chaulk tesók és Mike dallamos éneke. Utána valahogy csak összeszedtek egy új felállást, Dave-t bevették teljes idős gitárosnak, a másik gitáros posztját Scotty Whelan töltötte be, dobosnak pedig érkezett a cifra nevű Giuseppe Capolupo. Utóbbi kettő igaz hogy nem vokáloztak, viszont technikai tudásban jóval lekörözték elődeiket, ezzel kárpótolva a hiányosságot. Stephen az új albumon (legalábbis ebben a két dalban) sokkal többet énekel dallamosan mint eddig, a riffek is jobbak, úgyhogy lehet hogy az új felállás még meghozza a gyümölcsét. Már csak pár órát kell várni hogy megtudjuk! :)

Szólj hozzá!

 Milónka új gépén a flashpléjer nemszuperál, majd megoldjuk. Addig nincsvideó.

Szólj hozzá!

Pár napja értem haza, hát, valami eszméletlen jó volt!! Akkora hangulat volt, amekkorát tényleg nagyon kevés helyen lehet érezni. Rengeteg emberrel találkoztunk, aki azt mondta hogy általában hip-hop/elektronikus zenét hallgat, és csak a hangulat (meg a Prodigy) miatt ment le. Első nap Ska-P-t és Rammsteint néztük meg, második nap csak Hatebreed előttre értünk oda (ami csúszott is egy fél órát), meg a Slayert is megnéztük, harmadik nap pedig Alice In Chains, Deftones és Prodigy. Nemsokára várható egy beszámoló az egészről az albumreviews.blog.hu-ra.

Szólj hozzá!

A szám a Sleepwalker címet viseli, és szerepelni fog az új albumukon (Deep Blue), ami várhatóan június végén már meg is jelenik. A banda állítása szerint konceptlemezről van szó, úgyhogy az már most biztos hogy egy elég érdekes albumra számíthatunk (többek közt vendégszerepelni fog rajta a Bad Religion gitárosa is). Maga a dal zseniális, tele van ütős breakdownokkal, kemény riffekkel, meg mindennel ami egy jó metál számba kell. A dalnál már csak a klipje jobb, aki esetleg nem szereti ezt a fajta üvöltözős metálzenét, az némítsa le és úgy nézze meg a klipet, higgyétek el megéri.

 

Szólj hozzá!

Tehát ne keressetek MSN-en, meg telefonon se nagyon, mert kint leszek a Nova Rock fesztiválon!!! Ami röviden annyit jelent, hogy Slayer, Prodigy, Beatsteaks, Wolfmother, Alice In Chains másodszor, Enter Shikari másodszor, Rammstein másodszor!! Majd készíteni fogok videókat, aki esetleg ott lesz a Nyájas Olvasók közül és feltétlen szeretne velem összefutni, az szerezze meg a telefonszámom valahonnan, és értesítsen (lehetőleg pénteken délután 3 előtt). Majd a fesztivál után természetesen egy bszámoló is várható lesz az albumreviews blogra. Köszöntem a figyelmet, jó éjszakát mindenkinek!

Szólj hozzá!

The Glue nevű kollégám (blogja) feltette a netre a Metallica koncert hanganyagát nagyon jó minőségben. Itt letölthetitek. Mellesleg bocsi amiért egy kis inaktivitás volt itt az utóbbi időben, csak most így év vége felé muszáj volt a sulira koncentrálnom, de mostantól menni fogunk megint. A többiekkel nem tudom mi van, Milánt elvileg nem engedi a Firefox blogolni, Bogi eltűnt, Skychinak meg feltehetőleg viszket a segge vagy valami hasonló.

Szólj hozzá!

1 komment

(Akár érdekel valakit, akár nem, elterveztem, hogy az a kevés 25megányi zenét ami rajta van/lesz drága N***a-mon, azt mindig fellistázom ide. A dalok általában tükrözik a hangulatomat.)

Sonic Youth - Dirty Boots, Starpower, Bull In The Heather
Radiohead - You, Just, My Iron Lung, Anyone Can Play Guitar, The Bends, Street Spirit, Paranoid Android

 

1 komment

1 komment

Remélem nem akad ki senki, de most ugye jött ez a nem várt betegségem, ami miatt félbe kellett szakítanom a dolgot, azóta meg már két koncerten is voltam amikről még nem írtam beszámolót, úgyhogy a Radioheades cucc egyelőre felfüggesztve. (Az eddigieket is vázlatba raktam, majd ha kész leszek a többivel, akkor újra kiposztolom őket, hogy egy helyen legyenek.)

Szólj hozzá!

Hogy végre Skychi is megtudja kik ezek :D

 

 

Szólj hozzá!

Boglárka most egy ideig hanyagolni fogja a blogot, megértésüket köszönjük. Amúgy retrózzatok vélem, egészen 2003-ig. Hiperkaaarmaaaaa <3

Szólj hozzá!

...csak egy kicsit. Röviden annyi, hogy elég durva betegségeim voltak az utóbbi időkben, már jól vagyok, úgyhogy mostantól visszatérünk a normál kerékvágásba. Miközben odavoltam, látom még Skychi is feléledt hála az Úrnak. Aki elfelejtette volna, annak szólok, hogy ma van a Metallica, amin én részt is fogok venni, úgyhogy beszámolót is várhattok majd az albumreviewsra. Ezenkívül jó szórakozást azoknak akik még kint lesznek!

Szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Bocsi hogy nem térek rögtön a tárgyra, de még mielőtt elfelejtem, már régóta készen van az első hallásra írt In Utero reviewom, csak mindig elfelejtettem szólni.

Na tehát elmondom mi ez az egész: jövő héten minden nap fogok írni egy kritikát, méghozzá az összes Radiohead albumról, mert ők pont hét albumot adtak ki eddig. Kronológiai sorrendben fogok haladni, tehát:

- Hétfő: Pablo Honey
- Kedd: The Bends
- Szerda: OK Computer
- Csütörtök: Kid A
- Péntek: Amnesiac
- Szombat: Hail To The Thief
- Vasárnap: In Rainbows

Mára csak ennyi, pápá.

Szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Itten van itten van itten van jaaaaaaj..ja nem mert ittvan.

Szólj hozzá!

Igen, tegnaptól kezdve a Feeltz megszünt létezni, vagyis nemegészen, mert beleépült egy másik bandába a Cust-ba. R.I.P. Feeltz. (Ez volt életem első kliprendezése, egy nagyon unalmas Szombat délután alatt megcsináltuk.)

Szólj hozzá!